Make Up

LOOkX maakt het verschil! Make-up is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse verzorging. Logisch natuurlijk, want een beetje make-up zorgt dat we er beter uit zien.
En dat geeft zelfvertrouwen. Het is belangrijk dat make-up eenvoudig is aan te brengen. De LOOkX producten zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig en snel zijn toe te passen. En hoeft het maar één keer aangebracht te worden om er de hele dag verzorgd uit te zien.

Alle make-up producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënen, zijn hypoallergeen en dierproefvrij.

Consumentenbladen en tijdschriften schrijven over de LOOkX producten, iedere maand vind je de LOOkX producten in o.a. magazines als Glossy, Beaumonde, Cosmopolitan, Libelle en Margriet.

Vraag in onze salon naar de trendkleuren van dit seizoen.

 

 

Iets te vieren?


In onze salon bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel.
Of het nu trendy of klassiek moet zijn, wij hebben voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.

 

 

 

Mannen!


Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen.
Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: "Dat staat interessant". Wij hebben de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Wij beschikken over een speciaal kleurproduct voor de grijzende man. Homme Cover 5, dit product kan de eerste grijze haren (tot 50% grijzend) in slechts 5 minuten verdoezelen.

 

 

Bruidsarrangement

 

Metzstyle Kapsalon en Visagie is ook gespecialiseerd in het verzorgen van een volledig bruidsarrangement.

Samen met u en eventueel een gast bereiden wij uw mooiste dag grondig voor. Onder het genot van een hapje en een drankje bespreken we uw specifieke wensen, bekijken uw persoonlijke stijl, die van uw jurk, het bruidsboeket, en de accessoires. Samen ontwikkelen we een idee dat bij u past.

Vervolgens gaan we het besproken idee uitwerken met een proefkapsel en proef make-up om zo een beeld te krijgen of het daadwerkelijk bij u past. Wij gebruiken de make-up van het merk LookX. Dit zijn producten van topkwaliteit die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten.

Ook kan ons team prachtige bruids- gellak nagels bij u aanbrengen, echte eyecatchers voor de grote dag. 

Gasten van de bruid/bruidegom zijn ook van harte welkom. Om aan de feestvreugde bij te dragen: op de grote dag ontvangen alle gasten 10% korting op hun behandeling(en).

 Voor meer informatie over de bruids-mogelijkheden kunt u ons bellen: 0515-333873 of kom gerust even binnen lopen.

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: